Underviserne

Asbjørn Søndergaard

Uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Århus.
Forsker til daglig som ph.d.-stipendiat ved Arkitektskolen i computergeneret design og produktion af optimerede betonkonstruktioner.
Grundlagde i 2012 Odico Formwork Robotics, en teknologivirksomhed baseret i Odense, som producerer robotfremstillede støbeforme til beton- og byggeindustrien.

Bente Møller

Underviser
Udannet Eurytmist uddannet og tidligere ansat ved Goetheanumscenen i Schweiz.
Mange års kunstneriske leder af Ildfuglen og Eurytmiuddannelse i Aarhus.
Koordinator for Antroposofisk Kulturhus i Aarhus.

Elisabeth Møller-Hansen

Underviser & Læge
Formand for DASAM (Dansk Selskab for Antroposofisk Medicin), underviser og foredragsholder (bl.a. efteruddannelse af læger og pædagoger i Danmark, Sverige, Island og USA).

Elsa Wohlwend

Erik Lemcke

Underviser & foredragsholder
Master i Socialt Entreprenørskab (MSE). Udannet som socialøkolog. Har siden arbejdet som udviklingskonsulent i ind- og udland, givet seminarer og holdt foredrag om emnet og dets baggrund i antroposofien. Udgav bogen Social Ecology in Holistic Leadership i 2021. Har desuden arbejdet med organisk formede skulpturer siden 1994.

Finn Nielsen

Har fra sin tidligste ungdom været engageret i en lang række opgaver, som har haft udgangspunkt i praktiske gøremål inden for bl.a. bageri, pædagogik, håndværk, bæredygtigt skovbrug og naturpleje med fårehold.
Et gennemgående arbejde har været arbejdet med Honning Saltbrødet.
Er i dag pensionist, men har stadig produktion i beskedent omfang samt skovbrug og savværk. Det driver han sammen med Katrine Nielsen i Hammer Bakker i Vendsyssel.

Henrik Schmidt

Overlæge & underviser
Henrik Schmidt arbejder som overlæge på kræftafdelingen, Aarhus Universitetshospital med medicinsk behandling af modermærkekræft, herunder udvikling af immunterapi.
Henrik deltager i en lang række forskningsprojekter såvel nationalt som internationalt.

Jeppe Flummer

Underviser

Jesper P. Schou

Speciallæge i psykiatri.

Jesper Schrøder

Underviser
Uddannet farmaceut i 1992. Gennem mange år ansat i den almindelige lægemiddelindustri. Siden 2010 ansat i Allergica, senest som administrerende direktør og kvalitetschef. Medlem af GAPID. (Gesellschaft Anthroposophischer Apotheker in Deutschland).

Jørgen Braren Laurtizen

Underviser
Magister, forfatter og psykospirituel terapeut.

Kirsten Larsen

Underviser
Håndarbejdslærer. Cand.theol. Mangeårigt virke med børn i Rudolf Steiner børnehave. Medgrundlægger af det biodynamiske landbrug Skjoldhøj Landbrugsfællesskab. Medlem af Antroposofisk Selskabs bestyrelse.

Knud Thorbjørn Hansen

Skoleleder & underviser
Reg. Psykoterapeut, specialpædagog (misbrug) og uddannet coach, mentor og udviklingskonsulent.

Studeret på Novalis College, Sydafrika, uddannet socialøkolog ved SEA og uddannet ved Coen v. Houten, NALM. Tidligere engageret medlem af Association for Social Development.

Har arbejdet i ind- og udland og afholdt kurser, seminarer og foredrag med inspiration i det antroposofiske menneskebillede.

Leif Hermansen

Underviser
Uddannet murer og arbejdede i en årrække med almindeligt parcelhusbyggeri, siden med bygning af Steinerskolen i Vejle.
Har siden 1996 haft eget byggefirma med vægt på bæredygtigt og menneskevenligt byggeri. Tidligere medlem af LØBsbestyrelse. Bygger i øjeblikket udelukkende masseovn.

Morten Schmidt

Forhenværende Founding Partner i Schmidt, Hammer & LassenArchitects.

Udvalgte projekter: Kulturhuset i Nuuk, ‘Katuaq’, Växjö Hoved- bibliotek, Fregatten Jylland Museum, Det KongeligeBibliotek (Den Sorte Diamant), Aros Kunstmuseum, Halifax Central Li- brary, Christchurch CentralLibrary, New Zealand, Victoria State Library, Australien, Shanghai East Library, DOKK1, Aarhus,City of Westminster College, Aberdeen University Library, Aros Next Level).

Nadja Obermöller

Korleder
Nadja har gennemført private sangstudier i New York og Tyskland. Opera-masterclass i Assisi og Rom. Inspireret af Rudolf Steiner i sine studier af sang og klang. Uddannet Steinerpædagog og klangmassør. Har taget kirkesanger-uddannelsen på Vestervig Kirkemussikskole og er ansat som kirkesanger i Fredenskirken. Underviser i sang og kor hos Foreningen DOF Vendepunkt. Har arbejdet med HjerteKlangCentrering siden 2013.

Niels Henrik Nielsen

Formand for Antroposofisk Selskab i Danmark, Steinerskole- og seminarielærer.

Peter Brincker

Underviser & foredragsholder

Ulla Erml

Verner Andersen